fbpx
Giriş
x
veya
x
x
Kayıt
x

veya

social facebook social twitter instagram

Tam seramik dişler

Son yıllarda diş hekimliğinde estetik gereksinimlerin artışı, tüm seramik restorasyonların gelişmesinde başlıca rol oynamıştır. Tüm seramik restorasyonların hasta ve hekim tarafından tercih edilmelerinin en önemli nedeni oldukça estetik olmalarının yanında doku dostu olmalarıdır. Metal destekli seramik kronlarda metal bir alt yapının varlığı gelen ışığın geçişini engellediğinden metal alt yapının rengini kapatmak için uygulanan opak seramik tabaka nedeniyle doğal bir görünüm elde etmek oldukça zordur.

Kimlere uygulanır?                     

·         Çürümüş, aşınmış, kırılmış ve renklenmiş dişlerde.

·         Estetiğin en önemli unsur halini aldığı ve kapanışta yeterli mesafenin bulunduğu vakalarda

·         Diş yapısının ve periodontal sağlığın mutlaka korunması gerektiği durumlarda tüm seramik kronlar uygulanabilir.

Avantajları?

Full seramik restorasyonlarda ise doğal olmayan yansımalar ve metal bantlı görünüm olmadığından mükemmel estetiğe sahiptirler. Gelen ışığın yansıması ve saçılması gibi optik olaylar olmadığından gelen ışık büyük oranda kronun içinden geçebildiği için doğal dişe yakın bir estetiği vardır. Metal alaşıma bağlı korozyon, toksik ve alerjik etkiler ve dişetindeki gri renklenme tüm seramik kronlarda görülmez.

Tedavi ve Konaklama Süresi?

Yapılacak tedavi için 7-8 gün arasında konaklama tavsiye edilmektedir. Tedavinin tamamı 7-8 gün içerisinde tamamlanacaktır.

Fiyat

Yapılacak işlemler için kişiye özel tedavi planlaması hazırlanıp sunuluyor.

Garanti

Yapılacak işlemlerin ve kaplamaların 2 yıl garantisi vardır. Doktorun önermediği ve hastanın yanlış kullanımları garanti kapsamına girmez.

Diş Beyazlatma (Bleaching)
Dental İmplant

İlgili Makaleler

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.turkiyedetedavi.com/